Årets eldsjäl 2021

SBK Daladistriktet önskar att uppmärksamma ÅRETS ELDSJÄL 2021!

Han eller hon sliter hund och är guld värd för er klubb! Det är dags att nominera Årets eldsjäl i Dalarna, ett ärofyllt pris som kommer att tillkännages på distriktets årsmöte. Vem vill du hylla?

Det är hundarnas bästa vän, klubbens klippa och klubbkompisen som aldrig ger upp. Det är glädjespridaren med ett hjärta av guld och klubbens frivilliga fixare. Det är köksan som alltid har ett leende att dela ut, kassören som räknar rätt, parkeringsvakten som aldrig fryser och ledaren som ägnar lediga stunder för att sprida kunskap om vår bästa vän.

Du vet garanterat vilka vi pratar om.

Ofta tas de för givet. Genom priset Årets eldsjäl i Dalarna vill vi rikta strålkastarljuset mot alla dessa ideella klippor och klubbkompisar som genom osjälviska handlingar, ett brinnande engagemang och med djupa rötter i det ideella föreningslivet gör hundsporten rikare för andra.

Nominera den du anser bör få detta pris och skicka in din motivering till sekreterare@sbkdaladistriktet.se senast den 28 februari. Juryn består av distriktsstyrelsen och priset består av en minnesplakett och ett presentkort på 1000:-

Vem tycker du ska få priset?