Hög tid att anmäla till årsmöte och konferens!

Du har väl inte glömt att anmäla till distriktets årsmöte och lokalklubbskonferens den 15 mars på Scandic Hotell i Falun?

 

Till lokalklubbskonferensen är alla klubbars styrelser välkomna. Temat är föreningsteknik, och passar såväl nya som erfarna styrelsemedlemmar. Passa på att vässa era kunskaper och bana väg för ett smidigare arbete under kommande verksamhetsår! Skicka gärna in frågor i förväg så att vi inte missar att ta upp det som är viktigast för er.

 

Årsmötet är distriktets högsta beslutande organ. Förutom att vi ska granska handlingar och besluta om mål blir det förstås val av styrelse, revisorer och valberedning. Årets eldsjäl kommer att prisas, och distriktet bjuder på förtäring.

 

Anmälan görs till sekreterare@sbkdaladistriktet.se senast den 1 mars. Ange om det är lokalklubbskonferensen och/eller årsmötet du anmäler till, och glöm inte att ange ev. specialkost!

 

Varmt välkomna!

 

Inbjudan lokalklubbskonferens 20200315

Kallelse årsmöte SBK Daladistriktet 2020

Årsmöteshandlingar 2020 SBK Daladistriktet