Ny Facebook-grupp

Nu har distriktet fått en ny och offentlig grupp på Facebook! Det innebär att alla som är intresserade av SBK:s verksamhet i Dalarna kan gå in och läsa.

Vår tidigare Facebook-grupp hade en sekretessinställning som kallas ”Privat”, vilket innebar att man var tvungen att ansöka om medlemskap för att kunna läsa inlägg. Eftersom vi vill att gruppen ska vara tillgänglig för alla, och eftersom det inte går att ändra sekretessinställningar från privat till offentlig, så har vi nu skapat en ny.

Varmt välkommen att göra oss sällskap i gruppen på https://www.facebook.com/groups/sbkdaladistriktet Bjud gärna in vänner och bekanta som har anknytning till SBK i Dalarna!

Gruppens beskrivning ser ut så här:

SBK Daladistriktet är en diskussionsgrupp för Svenska Brukshundklubbens lokalklubbar och medlemmar i Dalarna.
Här håller vi en god ton och delar sådant som hör till hundintresset. Distriktets lokalklubbar har möjlighet att lägga upp olika aktiviteter. Glöm inte att lägga in plats och datum för aktiviteten! Vi hänvisar köp- & säljannonser till sidor som är avsedda för det ändamålet. Sidan hålls fri från personliga påhopp och kränkningar. SBK Daladistriktet kommer att ta bort inlägg med opassande innehåll. SKK’s policy för digitala medier gäller för denna sida.