Dags att nominera årets eldsjäl!

Det är hundarnas bästa vän, kubbens klippa och klubbkompisen som aldrig ger upp. Det är glädjespridaren med ett hjärta av guld och klubbens frivilliga fixare. Det är köksan som alltid har ett leende att dela ut, kassören som räknar rätt, parkeringsvakten som aldrig fryser och ledaren som ägnar lediga stunder för att sprida kunskap om vår bästa vän.

Du vet garanterat vilka vi pratar om.

Ofta tas de för givet. Genom priset Årets eldsjäl i Dalarna vill vi rikta strålkastarljuset mot alla dessa ideella klippor och klubbkompisar som genom osjälviska handlingar, ett brinnande engagemang och med djupa rötter i det ideella föreningslivet gör hundsporten rikare för andra.

Nominera den du anser bör få detta pris och skicka in din motivering till sekreterare@sbkdaladistriktet.se senast 21 februari. Juryn består av distriktsstyrelsen och priset består av en minnesplakett och ett presentkort på 1000:-

Vem tycker du ska få priset och hyllas på distriktets årsmöte den 15 mars i Falun?

Årets eldsjäl 2019