Lokalklubbskonferensen och årsmötet

I söndags 24 mars hölls en givande lokalklubbskonferens och ett trevligt årsmöte på Scandic i Falun. Tack till alla deltagare!

Under lokalklubbskonferensen diskuterades hur klubbarna kan rekrytera, behålla och aktivera medlemmar. Deltagarna delade erfarenheter och idéer med varandra. PowerPoint-material kommer att skickas ut till deltagarna.

Distriktsstyrelsen är oförändrad från 2018, liksom revisorer och revisorssuppleanter. Anneli Lindh går in i valberedningen, och efterträder därmed Helén Elgemyr. Protokoll från årsmöte och konstituerande möte går att finna här.

Styrelsen hade fått in fem mycket fina nomineringar till årets eldsjäl, men det finns bara ett pris och i år tilldelades det Lena Andersson, Gagnef-Floda BK.

Distriktsordförande Nina Christoffersson pratar om hur vi kan ta hand om våra medlemmar.

Foto: Maria Lööf